• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення тематичних свят, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 Березня

Проведення тематичних свят, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 Березня

2019-03-06

/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1039.jpg

05 березня 2019 року вихованці ясельної групи «Ягідка» (вихователі Кисла Н.В., Черномор Л.О.Є) привітали своїх найрідніших мам тематичною розвагою «Маленькі кошенята мамине стрічають свято!». Вихователі подбали про естетичний вигляд своїх малят-кошенят. Діти весело виконували пісеньки про весняне сонечко, про маму, старанно водили хороводи з Весною, грали в гру «Котик-воркотик». Розвага пройшла весело і радісно./Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1018.jpg

05 березня 2019 року на молодших групах «Сонечко» (вихователі Колосюк В.О., Савченко Н.А.), «Берізка» (вихователі Підгорна О.М., Зюзь С.Г.) малята привітали своїх найрідніших мам, бабусь святом «Жовтенькі курчатка маму вітають зі святом». Створений музичним керівником Долотовою О.Б. сценарій припав до душі всім – і дорослим, і малим. Малята весело виконували пісеньки про весняне сонечко, про маму, про рідних бабусь, старанно виконували таночки з Весною, водили хороводи. Вихованці молодших груп показали свої артистичні здібності під час виконання ролей Сонечка, Курчаток, Квіточок-кульбабок, Промінчиків. Свято пройшло весело і радісно.

/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1024.jpg/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1003.jpg05 березня 2019 року своїх мам і бабусь вітали вихованці середньої груп «Чомучка» (вихователі Проценко Т.М., Горовецька А.О.) святом «Весна і Мама», музичний керівник Твердохлєбова Н.Б.. Діти із задоволенням виконували пісні про весну, маму, бабусю. Також підготували таночок дівчаток з ляльками, колективний таночок з квітами. В кінці свята діти подарували мамам та бабусям таночок з «сердечками», під час якого висловили всю свою любов до них. Свято пройшло радісно та весело. Всі присутні отримали гарні емоції.

/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1030.jpg06 березня 2019 року своїх матусь, бабусь вітали вихованці середньої групи «Віночок» (вихователі Скляр Т.М., Татарина О.В.). До дітей на свято завітали казкові герої: Весна-чарівниця і Сонечко, які привітали матусь та дітей з приходом весни та весняним святом. Музичний репертуар музичним керівником Долотовою О.Б. був підібраний відповідно віку дошкільнят. Діти середньої групи артистично виконали ролі Квітів, Краплинок, Жука. Малята та їх мами отримали емоційне задоволення від тематичного заняття «Мама і Сонечко».

/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1039.jpg05, 06 березня 2019 року свято «Весна чарівниця» зібрало вихованців старших груп «Оленко» (вихователі Солонько Н.О., Данилів К.Г.), «Ведмежатко» (вихователі Зубковська Г.М., Фесун Л.А.) та їх батьків. Сподобались глядачам виступи-поздоровлення дітей, музичного оркестру, танок дівчаток з ляльками. Музичний керівник Долотова О.Б. підібрала сучасний дитячий репертуар. Свято закінчилося спільною дискотекою мам і дітей.

/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1041.jpgСвято-розвага під назвою «Хто кого?» відбулося 05 березня 2019 року на підготовчий групі «Лісова казка» (вихователі Бойкова Т.Д., Сєрьогіна Н.О., музичний керівник Твердохлєбова Н.Б.). Діти старшого дошкільного віку провели свято у вигляді змагання між дівчатками та хлопчиками, при цьому на протязі всього свята вітали своїх матусь, бабусь зі святом весни - хто краще привітає. Хлопчики подарували танок Джентельменів, дівчата танок з квітами, разом співали пісні для бабусь та матусь, танцювали польку. Також цікавою була міні-сценка в якій зустрілися три покоління матусь: донька, мама та бабуся; також цікаві були ігри «Млинці», «Мамі я допоможу…». Свято-розвага була емоційно насиченою. Вихователі разом із музичним керівником Твердохлєбовою Н.Б. подарували усім жінкам присутнім в залі гарний настрій та любов від своїх дітей./Files/images/8_bereznya_2019/IMG-dcab7309228bc76349dec385a893681d-V.jpg/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1047.jpg/Files/images/8_bereznya_2019/DSCN1042.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi