• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення тематичного Тижня з художньо-естетичного розвитку «Зима-чарівниця»

Проведення тематичного Тижня з художньо-естетичного розвитку «Зима-чарівниця»

2019-02-01

/Files/images/zima_2019/DSCN0924.jpg

Проблема розвитку художньої творчості дитини набуває в наш час особливого значення. Для успішного вирішення цієї проблеми велике значення має розвиток творчих здібностей, дитячої активності та креативності./Files/images/zima_2019/DSCN0896.jpg

Стало традиційним проведення в ЗДО № 42 тематичних тижнів з художньо-естетичного розвитку дошкільнят. Тому з 21 по 25 січня 2019 року був проведений тиждень на тему: «Зима-чарівниця»./Files/images/zima_2019/DSCN0920.jpg

На молодшій групі «Сонечко» (вихователь Савченко Н.А.) було проведено заняття з ліплення на тему: «Веселі Сніговики», під час якого вихователь формувала у дітей творчі здібності, сприйняття та пізнання навколишньої природи. Виховувала інтерес до оточуючого.

На молодшій групі «Берізка» вихователь Зюзь С.Г. провела заняття з малювання на тему: «Зимовий пейзаж», під час якого познайомила дітей з видом живопису – пейзажем та творами відомого українського художника Глущенко М.П. Розвивала у дітей пізнавальний інтерес до творів мистецтва. Виховувала естетичне сприйняття навколишнього світу.

/Files/images/zima_2019/DSCN0924.jpg Вихователі середніх груп «Чомучка», «Віночок» Проценко Т.М. та Татарина О.В., провели заняття з аплікації на тему: «Засніжена ялинка» та з малювання на тему: «Веселий сніговик». Вихователі звертали увагу на композицію, колорит та художню гаму картин про зиму. Розвивали творчі здібності та виховували самостійність під час робіт.

/Files/images/zima_2019/DSCN0922.jpgНа старшій групі «Оленка» та підготовчій «Лісова казка» вихователі Данилів К.Г., Бойкова Т.Д. провели інтегроване заняття з аплікації на тему: «Де зимує ведмежатко ?». У ході проведення занять педагоги створювали сприятливі умови для формування таких якостей, як ініціативність, допитливість, розумова активність та самостійність, цікавість. Розвивали емоції радості, захоплення, натхнення. Виховували творчу активність, художнє мислення, здібність.

/Files/images/zima_2019/DSCN0926.jpgПроведення тематичного тижня «Зима-чарівниця» сприяло активному залученню дітей до чарівного світу мистецтва, вихованню духовно багатої та нестандартно творчої особистості, яка має високий потенціал і високу культуру.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi