Проведення Новорічних свят

2019-01-02

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0912.jpg

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0916.jpg 21, 28 грудня 2018 року на молодших групах «Сонечко» (вихователі Колосюк В.О., Савченко Н.А.), «Берізка» (вихователі Підгорна О.М., Зюзь С.Г.) проведені новорічні ранки на тему: «Зимова новорічна казочка». Музичний керівник Долотова О.Б. підібрала сучасний дитячий музичний репертуар для дітей молодшого дошкільного віку. Вихователі разом з батьками виготовили яскраві атрибути до свята. Педагогічні працівники створили святкову атмосферу в дитячих колективах, формували в малят музичні здібності та навички: виконувати ритмічні рухи під музику, співати і танцювати, читати вірші. Прихід казкових героїв Зими, Новорічної нічки, Сніговика, Ведмедика, Діда Мороза, Снігуроньки створив емоційний настрій у дітей.

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0904.jpg26 грудня на середній групі «Чомучка» (вихователі Проценко Т.М., Горовецька А.О., музичний керівник Твердохлєбова Н.Б.) проведено Новорічне свято на тему: «Новорічна пригода». Діти із задоволенням приймали участь у Новорічному святі, виконували таночки, співали пісні та розповідали вірші. На свято до дітей завітала Свинка, Лісовичок, Баба Яга, Зима, Снігурка, Дід Мороз. Діти розповідали вірші Діду Морозу та активно приймали участь у рухливих іграх «Валянки», «Сніжки».

28 грудня на середній групі «Віночок» (вихователі Скляр А.І., Татарина О.В.) весело і емоційно проведено новорічне свято «Цирк запалює новорічні вогні!». Музичний керівник Долотова О.Б. підібрала сучасний пісенний та танцювальний репертур до свята. На ньому малят розважали і поздоровляли клоуни Боня і Соня, казкова Фея. Діти артистично виконали ролі ляльок, дресерованих звірят – пінгвінів, тигрів, циркових ведмедів. Також глядачів привітали східні красуні, Факір, Снігуронька, Дід Мороз. Діти прийняли активну участь у іграх «Прикрасимо ялинку», «Дід Мороз часу не гай, що ми робим, відгадай!».

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0901.jpg26 та 27 грудня на старших групах «Ведмежатко» (вихователі Зубковська Г.М.,Фесун Л.А.), «Оленка» (вихователі Солонько Н.О., Данилів К.Г., музичний керівник Долотова О.Б.) проведені новорічні свята на тему: «В гостях у Снігової Королеви». До дітей на свято завітали Снігова Королева, Вовк, Баба Яга, Дід Мороз, Снігуронька. Вихованці старших груп артистично виконали ролі Червоної Шапочки, Поросяток, Ляльок Барбі, Кота в чоботях, Дюймовочки, Жука, Принца, Попелюшки. Емоційному настрою дітей сприяло проведення веселих ігор «Капці-плясуни», «Шоб ялинку звеселити, роби так…», «Збери сніжки»./Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0906.jpg

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0917.jpg22 грудня на підготовчий групі «Лісова казка» (вихователі Бойкова Т.Д., Орлик Л.Д., музичний керівник Твердохлєбова Н.Б.) проведено свято на тему: «Новорічний серпантин». Свято пройшло з українським народним колоритом. Весь репертуар був підібраний музичним керівником з врахуванням українських звичаїв та традицій святкування Нового року. До дітей на свято завітали Свинка, Лісовик, Новий Рік, Дід Мороз, Снігуронька. Вихованці підготовчої групи артистично виконали ролі Козаків, Господині, Господаря, Сніжинок, Сніговиків.

/Files/images/novorchn_svyata_2018/DSCN0912.jpgНоворічні свята проведені на високому рівні. Діти отримали позитивний та емоційний настрій від Новорічних свят.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi