• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 17 грудня 2013 року вихователь Зінченко І.І. організувала і провела інформаційну педагогічну годину «Інновації в дошкіллі» на тему: «Технологія раннього навчання Глена Домана» з використанням слайд-презентації.

17 грудня 2013 року вихователь Зінченко І.І. організувала і провела інформаційну педагогічну годину «Інновації в дошкіллі» на тему: «Технологія раннього навчання Глена Домана» з використанням слайд-презентації.

2013-12-17

17 грудня 2013 року вихователь Зінченко І.І. організувала і провела інформаційну педагогічну годину «Інновації в дошкіллі» на тему: «Технологія раннього навчання Глена Домана» з використанням слайд-презентації. Вона відмітила, що американський дитячий лікар і психолог Глен Доман досліджує психологію розумового розвитку дітей. У 1940 р. здобув науковий ступінь із фізіотерапії в Пенсильванському університеті. У 1955 р. заснував інститут розвитку людського потенціалу (Філадельфія), який нині очолює його донька і послідовниця Джанет Доман. Він є автором всесвітньо відомої серії «М’яка революція», що охоплює книги «Як дати дитині енциклопедичні знання», «Як навчити дитину математики», «Як навчити дитину читати», «Як розвинути розумові та фізичні здібності дитини» тощо. Глен Доман створив сучасну теорію і широку практичну програму раннього навчання дітей, зручну для застосування не лише в навчально-виховних закладах, а й у домашніх умовах.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi