• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 10 грудня 2013 року вихователем-методистом Навроцькою Л.В. проведено семінар-практикум на тему: «Вчимо дивитися й бачити, слухати й чути, реагувати і діяти» з метою формування у вихователів мультисенсорного підходу до організації освітнього процесу.

10 грудня 2013 року вихователем-методистом Навроцькою Л.В. проведено семінар-практикум на тему: «Вчимо дивитися й бачити, слухати й чути, реагувати і діяти» з метою формування у вихователів мультисенсорного підходу до організації освітнього процесу.

2013-12-10

10 грудня 2013 року вихователем-методистом Навроцькою Л.В. проведено семінар-практикум на тему: «Вчимо дивитися й бачити, слухати й чути, реагувати і діяти» з метою формування у вихователів мультисенсорного підходу до організації освітнього процесу. Під час теоретичного блоку вихователі ознайомилися з технологіїю навчання «Чую, бачу, роблю» та її можливостями, з методами мультисенсорної технології навчання.

Під час практичного блоку вихователя переглянули міні-заняття з мультимедійною презентацією про органи чуття людини.: «Світ чудовий бачать оченята» (вихователь Солонько Н.О.), «Є у мене пара чуйних вух, я вже знаю нащо мені слух!» (вихователь Татарина О.В.), «Пізнання навколишнього світу через дотик» (вихователь Скляр Т.М.), «Носик трудівник – незамінний помічник» (вихователь Зубковська Г.М.), «Що вміє язичок?» (вихователь Колосюк В.О.).

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi