• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення Тижня знань Правил дорожнього руху на тему «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!»

Проведення Тижня знань Правил дорожнього руху на тему «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!»

2019-09-17

/Files/images/pdr_veresen_2019/DSCN1845.jpg

/Files/images/pdr_veresen_2019/DSCN1845.jpg Відповідно до спільного наказу управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міської ради, Олександрійського міського районного відділу ДСНС у Кіровоградській області від 08.08.2019 року № 439 «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладах міста у 2019/2020 навчальному році» та з метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму і популяризації знань правил вуличного руху, в закладі дошкільної освіти з 09 по 13 вересня 2019 року було проведено Тиждень знань Правил дорожнього руху на тему: «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!».

Змістовно і методично вірно, з використанням демонстраційного матеріалу проведені заняття по ознайомленню і узагальненню знань дошкільнят по правилам вуличного руху на різну тематику: «Світлофор триокий сяє, перехід нам дозволяє» (вихователі молодших груп Данилів К.Г., Зубковська Г.М.), «Ми зразкові пішоходи» (вихователі середніх груп Підгорна О.М., Колосюк В.О.), «Я крокую по дорозі» (вихователі старших груп Скляр Т.М., Горовецька А.О.).

На належному рівні проведені різноманітні дидактичні ігри, практичні заняття в Автомістечку з метою закріплення дошкільнятами необхідних практичних знань та навичок щодо виконання правил дорожнього руху.

/Files/images/pdr_veresen_2019/DSCN1855.jpgЦікаво проведені розваги на закріплення знань про правила дорожнього руху: ляльковий театр «Поважайте Світлофор» (музкерівник Долотова О.Б.), «Школа пішохідних наук» (вихователі Скляр Т.М., Горовецька А.О.).

Також змістовно проведені бесіди з БЖД «Підкажи Незнайку ти» (молодші групи), «Твій друг - світлофор» (середні групи), «Ми – зразкові пішоходи» (старші групи).

Під час Тижня проведена комплексна робота з батьками з використанням різних форм роботи:

- виготовлено папку-пересувку «Правила безпеки на дорозі»;

- в куточку для батьків висвітлено питання «Вимоги до батьків щодо навчання дітей правилам вуличного руху»;

- проведено консультацію для батьків на тему: «Як запобігти дитячому дорожньо-транспортному травматизму»;

- проведено батьківський лекторій «Вивчаємо правила вуличного руху разом з дітьми»./Files/images/pdr_veresen_2019/DSCN6503.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi