• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускні свята «Космічна подорож до планети ЗНАНЬ»

Випускні свята «Космічна подорож до планети ЗНАНЬ»

2019-05-24

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1280.JPG

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1270.JPGВ усіх закладах дошкільної освіти нашої України цими днями проходять традиційні випускні свята. От і настали ці святкові дні і в нашому ЗДО (яслах-садку) № 42. 21, 23 травня 2019 року пройшли випускні свята на старших групах, яких чекали всі – і батьки, і діти. Педагоги разом з батьками створили святкову, радісну атмосферу в дитячих колективах. Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. Випускники старших груп із своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишають стіни рідного садочка.

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1275.JPGНадовго залишиться в серцях дітей випускні свята «Космічна подорож до планети Знань» на старших групах «Оленка» (вихователі Солонько Н.О., Данилів К.Г.) та «Ведмежатко» (вихователі Зубковська Г.М., Фесун Л.А.). Разом з музичним керівником Долотовою О.Б. вихователі провели випускні свята яскраво, динамічно. Емоційному настрою дітей сприяли герої – робот Залізяка та Володарка планет, які завітали на випускне свято. Пісні і таночки, якими діти вітали усіх працівників закладу дошкільної освіти, були сповнені подяки, любові та вдячності. Вихованці старших груп показали свої акторські, вокальні та танцювально-ритмічні здібності. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. /Files/images/vipusk_2019/DSCN1280.JPG

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1278.JPG

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1305.JPG

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1286.JPG

/Files/images/vipusk_2019/DSCN1306.JPGВипускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя! Успіхів вам, діти, а батькам – терпіння і мудрості!
Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi